top of page

Lyckopiller om jag får bestämma

Lyckopiller - en så tråkig men ibland nödvändig sak. Jag kan tycka det är fel att kalla det för lyckopiller då de oftast inte gör dig lycklig, utan bara hjälper dig hantera vardagen lite bättre. Så jag valde därför att skapa en egen burk med glada piller som inte innehåller medicin, utan saker som faktiskt gör mig lycklig på riktigt. Till exempel doften av syrén eller ljudet av vågor som slår.


Jag valde att kalla mitt lilla företag för "Little miss happy pill" och gjorde en logotyp samt grafisk profil som gör en glad. De här tabletterna hade jag köpt om jag såg dom på apoteket, helt klart. Någon som kanske kan börja tillverka?


1. Logotyp och förpackningsdesign för Little miss happy pill. 2. Affisch och marknadsföring av varumärket. 2. Rund logotyp till etiketter, sociala medier och liknande. 4. Skiss på marknadsföring och affisch på stan eller i sociala medier.


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page