top of page

En hemsida åt ett bryggeriJag är uppväxt i Lilla Edet, norr om Göteborg. När jag bodde där fanns det ingenting på orten. Därför blev jag så glad när jag såg att det för några år sedan öppnade ett lokalt bryggeri med tillhörande restaurang. Lilla Edet Bryggeri. Ännu gladare blev jag när jag fick frågan om jag ville göra om deras hemsida. Det ville jag!


Hemsidan var i ganska dåligt skick med otydlig struktur och avskalade texter. Den var dessutom inte anpassad till olika format. Det fanns med andra ord en del att bita tag i. Jag ska erkänna att jag fick slita mitt hår för att få allt på plats, men jag är väldigt nöjd med resultatet.


Förutom att göra om hela sajtens utseende så skapade jag en helt ny sidstruktur. Jag bearbetade och skrev om alla texter samt sökordsoptimerade hela sajten. Jag fixade en evenemangskalender, möjlighet att boka bord direkt på sidan samt nyhetsbrev.
3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


bottom of page