top of page

MINA TJÄNSTER

Digital strategi

Är du osäker på hur ditt företag ska synas digitalt? Jag hjälper att lägga upp en strategi för olika kanaler och innehåll. Jag ser till att du hittar rätt målgrupp och tonalitet. Och ger förslag på content så att du kan nå dina och företagets mål. 

E-handel

Vill du starta en e-handel eller driver du kanske redan en? Jag har byggt upp två e-handelsföretag och vet vad en webbplats behöver för att kunna sälja. Allt från hur du bäst utformar din köp-knapp till hur du skapar merförsäljning i kassan.

Layout & tryck

Oavsett om du behöver en folder, affisch, skylt eller meny så kan jag hjälpa dig. Ingen trycksak är varken för stor eller för liten. Jag har kontakt med flera stora tryckerier och kan dessutom ordna snabba leveranser.

Sociala medier

När du ska bygga varumärke i sociala medier måste du ha en plan. Jag hjälper dig ta fram den planen. Jag ger förslag på innehåll, sätter tonaliteten och skapar grafiska mallar. Jag kan även sköta företagets kanaler om så önskas.

Logotyp

Jag kan hjälpa dig att ta fram en logotyp. Kanske är du ett nystartat företag eller så behöver du uppdatera en gammal logga. Jag utgår från dina tankar och önskemål, skissar på idéer och kommer sedan med två förslag som du får välja mellan.

Text & copy

Som utbildad journalist kan jag hjälpa till att skriva redaktionella texter. Artiklar, reportage eller personporträtt - det spelar ingen roll. Jag är även en fena på säljande texter & taglines. Eller texter bearbetade för webben.

Webbdesign

En snygg och överskådlig hemsida är viktigt om du vill att dina kunder ska hitta dig och få förtroende för ditt företag. Jag skapar både små och stora hemsidor utifrån dina behov och önskemål. Oavsett om du är fotograf eller driver e-handel.

Grafisk profil

Det är viktigt att ha en tydlig grafisk profil för att skapa både tydlighet och igenkänning. Det gäller allt från logotyp och färger till typsnitt och tonalitet. Jag hjälper dig att skapa en tydlig visuell kommunikation som du kan använda i alla kanaler.

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev har större värde än vad man kan tro. Om du inte redan arbetar med nyhetsbrev bör du börja idag! Jag hjälper dig att skapa layout, innehåll och strategi samt ser till att du får prenumeranter!

bottom of page