top of page

Save the date-kort till bröllop

Jag ska gifta mig nästa sommar! Ja, efter 15 års väntan. Men varken jag eller min sambo vill ha ett traditionellt bröllop och det fick speglas när jag gjorde våra Save the date-kort. Jag vet inte om det är så vanligt att skicka ut Save the date här i Sverige, men vi ville försäkra oss om att våra nära och kära bokade upp datumet i god tid. Och eftersom detta var lite av ett infall - och inte så planerat - fick jag knåpa ihop våra Save the date-kort så snabbt jag kunde.


Vi ville inte ha något traditionellt kort med romantiskt inslag. Jag letade massor av inspiration på Pinterest men ingenting kändes riktigt som oss. Då fick jag istället idén att göra ett tvåsidigt-kort med illustrationer på ena sidan och text på andra. Illustrationerna fick representera oss, vårt liv och vår relation. En ganska otraditionell inbjudan och Save the date-kort, men det gillar jag.


Här är några Save the date-inbjudningar som jag hittade på Pinterest.Och så här blev mitt resultat.

Ett rosa vykort inför bröllop
Save the date-kort bröllop

Nu får jag börja skissa på vår riktigt bröllopsinbjudan och tillhörande hemsida.

Behöver du hjälp med att ta fram ett Save the date-kort? Jag hjälper dig gärna. Det kan vara hur romantiskt som helst, avskalat eller originellt. Du bestämmer.11 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments

Couldn’t Load Comments
It looks like there was a technical problem. Try reconnecting or refreshing the page.
bottom of page