top of page

Logotyp till Malins hudvård

Uppdaterat: 19 aug. 2022


Logotyp för Malins hudvård.

Det blev tyst här ett tag. En bebis och en lång sommar kom emellan. Men mellan blöjbyten och barnvagnspromenader har jag faktiskt fått möjlighet att vara lite kreativ. Ett av uppdragen jag har jobbat med den senaste tiden är en ny logotyp och branding till Malin som driver Malins hudvård i Lilla Edet. Malin, som är hudterapuet, önskade en ny logotyp till sitt företag som hon har drivit sedan 1999.Jag började skissa och här är några av mina första förslag på logotyp. Malin önskade en stilren, elegant logotyp med puderrosa och guldiga inslag. Det tog några varv innan vi kom fram till den slutgiltiga versionen och jag tycker personligen att alla förslag är lika fina.


Här nedan ser du sammanfattning av logotyp, branding, grafisk profil med typsnitt, färger och inspiration. Nästa steg är att bygga en hemsida med samma känsla som logotypen. Det var jättekul att få skissa på en logotyp till en skönhetssalong och det ska bli minst lika kul att få göra hemsidan.


Behöver du också hjälp med en logotyp? Jag hjälper dig gärna. Jag sitter i Höganäs och arbetar med har kunder över hela landet. Hör bara av dig så lägger vi upp en plan!


1 visning0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page