top of page

Företag jag drömmer om

Uppdaterat: 11 sep. 2021

Klockan är fyra på natten och jag kan inte sova. Det händer ganska ofta nu för tiden. Jag tar upp mobilen och scrollar. Läser Aftonbladet. Kollar Instagram. Fastnar på Pinterest. Jag drömmer mig bort. Vad hade jag gjort om jag inte låg här? Om klockan istället var tio på kvällen och jag bodde i New York. Vad hade jag jobbat med? Jag fantiserar om en ostbutik i Brooklyn, New York och ett lyxhotell i Cap de Ferrat på franska rivieran. Jag har så många affärsidéer och färdiga koncept i mitt huvud. Drömmar som aldrig blir av.


Men så slås jag av en tanke. Jag borde skissa ner mina idéer. Ge företagen i mitt huvud en grafisk identitet. I samma veva bestämmer jag mig för att starta en kreativ lite byrå. Varför inte? Något att göra på kvällarna, istället för att scrolla på mobilen. Något kreativt att bita tag, nätter som denna. Poppy Creative blir till och jag släcker mobilen. Dags att sova.21 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page