top of page

En hemsida åt en livscoach

Jag fick ett DM från Marli Montan som skrev "Hej, kan du hjälpa mig med min hemsida". Såklart jag kan, svarade jag. Hon önskade en enkel hemsida som andas feminint ledarskap men med maskulin kraft. Eftersom Marli redan hade en genomarbetat grafisk profil med logotyp och utvalda färger var det ganska enkelt att göra att första utkast på hemsidan. Det blev en hemsida där färgerna och de otroligt snygga bilderna på Marli fick ta plats. Jag menar, hur cool är hon inte?


Något såhär blev det färdiga resultatet och jag tycker att hemsidan blev jättefin. Dessutom har jag lärt mig massor om Human Design som jag tidigare inte hade någon aning om ens existerade. Jag blir så otroligt stolt och imponerad över kvinnliga egenföretagare. Det var verkligen så kul att få göra den här hemsidan. Se hela sajten här!

Hemsidan innehåller bland annat en landningssida med kort info, featured in, Instagramflöde, kundrecensioner, kontaktinformation samt fält för prenumeration av nyhetsbrev. Resterande sidor innehåller tjänster, bokningssida med kalender, information om Marli samt hennes podcast.
3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


bottom of page